Da li su preterali? Miley i Cody postavili kontroverznu sliku na Instagram!

Miley Cyrus i Cody Simpson su na dobrom putu da postanu jedan od najkontroverznijih parova. Mada, sve u vezi sa Miley se i vrti oko kontroverzije. Pevačica se ovog leta rastala od Liama Hemswortha, a izgleda da je konačno našla nekoga ko joj u potpunosti dozvoljava da ispoljava svoju divlju prirodu.

Cody je u sredu postavio sliku na svoj Instagram story na kojoj on i Miley pokazuju svoje nove tetovaže – njegova sa kosturskom glavom koju probada sekira, a njena na sličan fazon samo sa srcem. Mada, to nije ono što je skrenulo pažnju fanova, već Mileyina ruka u Codyjevim farmerkama!

Mileyin komentar na sliku je bio sasvim dovoljan da objasni njenu trenutnu zaljubljenost: “Treba. Mi. Vazduha. Ne. Mogu. Da. Dišem. Obožavam. Ovaj. Ship”. Da li vi smatrate da je ovakav sadržaj prikladan i da li podržavate ovaj novopečeni par? Pišite nam u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Miley Cyrus: Mama želi da je pošalje na lečenje – traži pomoć od njenih bivših momaka!

3 thoughts on “Da li su preterali? Miley i Cody postavili kontroverznu sliku na Instagram!

  1. Pa Miley preteruje, iz veze u vezu a vrlo verovatno ni ne voli te momke/devojke narocito cim ih menja ko carape…Ponasa se gore od Belle Thorn. Ne, ne podrzavam ovakvo ponasanje pogotovo sto je gledaju I deca tako da kakav primer ona moze da bude mladima kad se samo prostituise? Nikakav!

  2. Njen zivot, ima pravo da radi sta hoce i da bude slobodna koliko hoce. Ako je ne volite, ne morate je ni pratiti, ona je slobodna i senzualna devojka i tu nema nista lose! Nikad nikog omalovazila ili uvredila nije, voli svoje fanove i dobar je covek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.