Preslatko: Pogledajte kako je Tini Stoessel čestitala rođendan dečku!

Sebastian Yatra proslavio je svoj 25. rođendan ovog utorka u najvećoj pažnji bliskih ljudi, među kojima je i njegova sadašnja devojka Tini Stoessel. Čestitke su stizale sa svih strana, kako od porodice, prijatelja i kolega, tako i od fanova, a među onim najdražim je definitivno ona od Martine koju je mlada pevačica objavila na svom Instagram profilu uz presladak video!

Tini i Seba su preslatki u novom videu, izgledaju presrećno i zaljubljeno, a na kraju videa Tini obasipa svog dečka poljupcima uz reči “volim te” koje su razmenili. Kao dodatak svemu, Tini je kroz kraći opis čestitala rođendan svom dečku: “Srećan rođendan Sebastiane! Mnogo te volim. Hvala Bogu što mi te je doneo u život. Najposebniji si na svetu, da budeš uvek veoma srećan, volim te.”

Sebastian joj je dirljivo odgovorio komentaru sa “Volim te”, a zatim je kroz drugi dodao: “Hvala ti živote moj što uvek tako neverovatna i pažljiva prema meni😍😍😍❤️❤️ Život je mnogo lepši sa tobom, volim te puno.” Sebastianov komentar nije prošao nezapaženo, jer je prikupio oko osam hiljada lajkova do sada!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zavirite u Tijaninu "Violetta" kolekciju!

2 thoughts on “Preslatko: Pogledajte kako je Tini Stoessel čestitala rođendan dečku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.