Tini i Sebastian posetili predsedničku palatu, pevali njegovoj ćerkici! (video)

Tini i njen novi dečko Sebastian Yatra napravili su pravo iznenađenje jer su uoči vikenda posetili predsedničku palatu predsednika Argentine Mauricia Macrija, a sve nakon saznanja da njegova sedmogodišnja ćerkica Antonia obožava Sebastiana. Zato je i usledio ovaj lepo susret koji je zapravo došao na inicijativu Sebastiana!

Kako je predsednik Argentine napisao na svom Instargam profilu, “Nakon što me je podsetio predsednik Kolumbije, on mi je rekao da bi Sebastian Yatra hteo da poseti naš dom i da upozna Antoniu. Došao je ovog popodneva sa Tini i svi smo uživali u tom susretu. Hvala puno Sebastian i Tini!”

Njih dvoje su otpevali Sebastianov hit “Cristina”, a na gostovanju im se zahvalila i supruga predsednika, Juliana Awada. “Kakvo divno popodne danas! Sebastian je čuo koliko ga Anto voli pa je zato našao način da dođe sa Tini. Hvala vam mnogo što ste došli i doneli tako dobre vibracije”, napisala je ona na svom Instagram profilu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Topsify music chart #64 - Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

2 thoughts on “Tini i Sebastian posetili predsedničku palatu, pevali njegovoj ćerkici! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.