Tini fotkom pokrenula glasine o veridbi!

Martina Stoessel više ne može da mrdne a da mediji ne pišu o tome! Analizira se svaka slika, pa i ova sa profila Sebastiana Yatre gde njih dvoje vidimo u zagrljaju. Ono što je skrenulo pažnju jeste prsten koji Tini nosi na svojoj desnoj ruci, pa su odmah krenule glasine o braku!

Zapravo, mnogi su ovaj prsten tumačili kao verenički, mada su se pojavili i razumni komentari koji objašnjavaju da ovaj prsten jeste poklon od Sebastiana, ali da ga je Tini dobila pre mesec dana i već je viđana sa njim u javnosti. Glumica i pevačica već je bezbroj puta pričala kako je još isuviše mlada za brak i da pre nego što se uda i dobije decu, želi da uradi još puno toga!

View this post on Instagram

A esta niña la amo 🙃❤️

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on

Tini predstoji svetska turneja, a na proleće sledeće godine biće u Evropi. Do tad, nju očekuje koncert u Buenos Ajresu 18. oktobra, na istom mestu gde će nedelju dana ranije nastupiti njen dečko!

Pročitajte još  Marijin blog: Ovo su pet najboljih nastupa Martine Stoessel

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini fotkom pokrenula glasine o veridbi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.