Tini fotkom pokrenula glasine o veridbi!

Martina Stoessel više ne može da mrdne a da mediji ne pišu o tome! Analizira se svaka slika, pa i ova sa profila Sebastiana Yatre gde njih dvoje vidimo u zagrljaju. Ono što je skrenulo pažnju jeste prsten koji Tini nosi na svojoj desnoj ruci, pa su odmah krenule glasine o braku!

Zapravo, mnogi su ovaj prsten tumačili kao verenički, mada su se pojavili i razumni komentari koji objašnjavaju da ovaj prsten jeste poklon od Sebastiana, ali da ga je Tini dobila pre mesec dana i već je viđana sa njim u javnosti. Glumica i pevačica već je bezbroj puta pričala kako je još isuviše mlada za brak i da pre nego što se uda i dobije decu, želi da uradi još puno toga!

View this post on Instagram

A esta niña la amo 🙃❤️

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on

Tini predstoji svetska turneja, a na proleće sledeće godine biće u Evropi. Do tad, nju očekuje koncert u Buenos Ajresu 18. oktobra, na istom mestu gde će nedelju dana ranije nastupiti njen dečko!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Arijana je uradila intervju sa Tininom plesačicom sa turneje!

One thought on “Tini fotkom pokrenula glasine o veridbi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.