Justin Bieber podržao Logana Paula u nameri da “polomi svaku kost lica” KSI-u!

Justin Bieber očigledno podržava nasilje, jer već u nekoliko navrata možemo videti njegovu želju da se potuče s nekim. On takođe na isto ohrabruje i druge, pošto je ove nedelje podržao želju youtubera Logana Paula da KSI-u, s kojim se borio prošle godine “polomi svaku kost lica”.

Logan Paul je na svom instagramu podelio snimak isečaka iz prošlogodišnje borbe, koja se završila nerešeno, a kao opis je napisao “Pre tačno godinu dana… ne podržavam nasilje @ksi, ali ću ti svakako razbiti svaku kost lica kasnije ove godine…”

Justin ovo nije mogao da ne prokomentariše, napisavši “pojavio se i u mojoj kući takođe”. Ostaje nam samo da vidimo kako će revanš proći i da li će se Justin pojaviti u publici – mada nam je i on dužan jedan meč, onaj sa Tomom Cruiseom, na koji ga je izazvao još pre nekoliko meseci.

Pročitajte još  Justin Bieber moli pratioce da zaprate njegove nove mačke, vređao organizaciju za zaštitu životinja!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Justin Bieber podržao Logana Paula u nameri da “polomi svaku kost lica” KSI-u!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.