Justin Bieber podržao Logana Paula u nameri da “polomi svaku kost lica” KSI-u!

Justin Bieber očigledno podržava nasilje, jer već u nekoliko navrata možemo videti njegovu želju da se potuče s nekim. On takođe na isto ohrabruje i druge, pošto je ove nedelje podržao želju youtubera Logana Paula da KSI-u, s kojim se borio prošle godine “polomi svaku kost lica”.

Logan Paul je na svom instagramu podelio snimak isečaka iz prošlogodišnje borbe, koja se završila nerešeno, a kao opis je napisao “Pre tačno godinu dana… ne podržavam nasilje @ksi, ali ću ti svakako razbiti svaku kost lica kasnije ove godine…”

Justin ovo nije mogao da ne prokomentariše, napisavši “pojavio se i u mojoj kući takođe”. Ostaje nam samo da vidimo kako će revanš proći i da li će se Justin pojaviti u publici – mada nam je i on dužan jedan meč, onaj sa Tomom Cruiseom, na koji ga je izazvao još pre nekoliko meseci.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kako je Ellen upropastila Biebsov "Mistletoe"? (video)

One thought on “Justin Bieber podržao Logana Paula u nameri da “polomi svaku kost lica” KSI-u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.