Čudne glasine: Shawn Mendes umesto Zayna u 1D?

U poslednjih nekoliko meseci dosta se priča o ponovnom okupljanju grupe One Direction, koja se raspala 2016. godine. Počele su da kruže glasine i da će se bendu umesto Zayna Malika, koji je prvi napustio momke, naći Shawn Mendes! Zvuči suludom, ali su neki izvori potvrdili ovu informaciju, dok su neki oštro demantovali.

Louis Tomlinson je prvi koji je prokomentarisao glasine o okupljanju “Mislim da će se to dogoditi. Svakako bih imao šta da kažem o tome da se ne dešava. Mislim da je to neizbežno. „Kada“ je veliko pitanje. To je nešto na šta trenutno niko od nas ne zna odgovor. Osećam kao da je najvažnije da se, kada se vratimo zajedno, nalazimo na istoj stranici i svi radimo ono što želimo pojedinačno. To je od vitalnog značaja za vreme kad se vratimo”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

“.

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  "Šalje joj 50 poruka dnevno": Liam očajan, preklinje bivšu devojku da mu se vrati?

2 thoughts on “Čudne glasine: Shawn Mendes umesto Zayna u 1D?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.