Justin Bieber moli pratioce da zaprate njegove nove mačke, vređao organizaciju za zaštitu životinja!

Justin Bieber uvek nađe način da se nađe usred najluđih mogućih priča za koje biste mislili da se šalimo, ali i ovog puta smo ozbiljni – on je neposredno pred venčanje sa Hailey Baldwin kupio dve neobične mačke, a da ih pošteno ispromoviše, napravio im je Instagram profil koji će voditi za njih, pa je zamolio i pratioce da zaprate njegove nove bebe!

Jus je nazvao mačke Tuna i Sushi, a u pitanju su mačke posebne rase mešavine domaće mačke i Servala iz Afrike, tako da je pevač na ovo zadovoljstvo dao 35 hiljada dolara! Ove mačke nisu ni dozvoljene u većini američkih regiona, ali u Južnoj Karolini i Kaliforniji se mogu držati kao kućni ljubimci.

Organizacija za prava životinja PETA posebno je besna zbog Justinovog ponšanja. “Justin Bieber bi mogao ljude širom sveta da inspiriše da udome mačku iz prihvatilišta i spase joj život, ali on umesto toga forsira hibridne mačke i čini da se one opasno prošire i postanu tražene” kažu oni, ali Justin im je ubrzo odgovorio: “PETA može da mi ga po*uši. Nek se fokusiraju na prave probleme, umesto što se tripuju jer ja želim hibridne mačke” napisao je on.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  O tome se još priča: Biebs održao novogodišnji koncert za najbogatije Beliebere!

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

5 thoughts on “Justin Bieber moli pratioce da zaprate njegove nove mačke, vređao organizaciju za zaštitu životinja!

        1. Ooo napokon da si i ti bar jednom u zivotu rekao nesto pametno
          Al i dalje crkavam od smeha na tvoje komentare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.