Iz veze u vezu: Pete Davidson izlazi sa ćerkom poznate glumice!

Pete Davidson, bivši verenik Ariane Grande, nakon raskida s njom prešao je na Kate Beckinsale, a romansa sa Kate potrajala je do maja ove godine – sada Pete ima novu devojku, ćerku poznate glumice  Andie MacDowell, Margaret Qualley.

Margaret je takođe glumica, koja se ostvarila ulogom u filmu “Once Upon a Time in Hollywood”, rame uz rame sa Leonardom Di Capriom, Bradom Pittom i Margot Robbie, koji se odnedavno daje u bioskopima. Margaret igra Pussycat “Cat”, jednu od Mansonovih članova porodice. Pete i Margaret navodno izlaze već nekoliko meseci i prema izvorima, Margaret je “jako uzbuđena zbog njega”. Navodno planiraju da svoje prvo zajedničko pojavljivanje realizuju na venecijanskom filmskom festivalu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Zašto fanovi misle da nova pesma ili album Ariane Grande nosi naziv „Yes, And?“?
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.