Shawn i Camila obeležili MTV VMAs u izvedbi pesme “Señorita”

Dodele nagrada MTV VMAs sinoć prošle su u najboljoj mogućoj atmosferi. Iako smo svi znali da će izvoditi pesmu “Señorita”, Shawn Mendes i Camila Cabello ipak su uspeli da nas iznenade romantičnim nastupom koji je premašio sva očekivanja publike.

Obučeni slično kao u spotu, Shawn i Camila na scenu su izašli u jednostavnom izdanju – ona u beloj providnoj haljini, a on u jednostavnoj potkošulji i tregerima. Bez ikakvih plesača i efekata, samo njih dvoje i Shawnova gitara, uspeli su da zapale scenu i podignu atmosferu na maksimum. U nekoliko navrata su se zamalo poljubili, a nama izgleda kao da su se jedva suzdržavali da drže ruke pri sebi. Arena je bila osvetljena blicevima, a ceo prizor izgledao je skoro nestvarno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Upoznajte je bolje: 10 kratkih pitanja sa Camilom Cabello!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Shawn i Camila obeležili MTV VMAs u izvedbi pesme “Señorita”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.