Harry Styles: Odgrizao sam sebi jezik drogirajući se!

Harry Styles možda je oduvek delovao kao savršen dečko, ali muzičar sad otkriva da nije sposoban da stvara muziku bez pomoći droga. On zato rado koristi takozvane “magične pečurke” koje imaju sličan efekat kao teške droge, zbog čega su zabranjene čak i u Holandiji koja dozvoljava upotrebu marihuane.

“Jeo bih te pečurke, a onda legao na travu i slušao muziku na suncu. Jednom sam odgrizao vrh jezika u takvom stanju. Pokušavao sam da pevam dok mi je krv izbijala iz usta. ‘Pečurke i krv’ – e to bi bio dobar naslov za album!”, priča on za magazin Rolling Stone.

Harry otkriva da na novom albumu govori o samoći i potrebi da spava sa devojkama, a njegov saradnik Tom Hull otkriva da je glavna insiracija bila njegova bivša devojka Camille Rowe. Harryja je raskid sa njom jako pogodio, toliko da je on čak bio ljut na Toma kad se on jednog dana pojavio u studiju noseći papuče koje su bile poklon od Camille!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tek sad otkriva: Harry Styles imao ozbiljnu operaciju zbog povrede na "Dunkirku"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.