Kuća u kojoj su Justin Bieber i Hailey boravili stavljena na prodaju!

Hailey i Justin Bieber mogu da iznajme i kupe praktično kakvu god kuću žele, zahvaljujući imperiji koju Justin poseduje, ali njih dvoje očigledno nisu bili zagrejani da za stalno kupe prelepu kuću u kojoj su boravili na početku veze, već je ta kuća sada stavljena na prodaju za 8,49 miliona dolara!

Hailey i Jus su navodno za ovu kuću davali 100 hiljada dolara mesečno, i u njoj su boravili tokom 2018. godine, ali Justin nije želeo da se vezuje za kuću dužim ugovorom već ju je plaćao mesečno kada je u njoj boravio. Ipak, to ne znači da ova kuća ne izgleda neverovatno, jer je izgrađena u španskom stilu i renovirana pre tri godine, a poseduje pet spavaćih soba i sedam kupatila!

Kad smo već kod bivšeg ljubavnog gnezda ovog para, Justin je odlučio da jučerašnji dan posveti Hailey na Instagramu objavivši nekoliko njenih slika uz opis: “Svaki dan se sve više zaljubljujem u tebe. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Bez tebe bih bio izgubljen” napisao je on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Šta Selena Gomez planira za današnji rođendan Justina Biebera?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.