Slatko: Ariana Grande iznenadila Katy Perry i njenog verenika malim poklonom!

Ariana Grande je jako voljena u društvu poznatih, ne samo jer je skromna i zabavna, već i zato što zna da im lepim gestom pokaže da ih ceni! Isto se ponela i prema koleginici Katy Perry koja je u vezi sa Orlandom Bloomom već neko vreme, pa je Ari za njih dvoje zajedno priredila jedno malo ali lepo iznenađenje!

Katy Perry se Arianinim velikodušnim gestom pohvalila u novom intervjuu, pa je ispričala da uopšte nije znala da će se ovo dogoditi ali da je oduševljena! “Orlando i njegov sin i ja večerali smo skoro sat i po, i nakon toliko vremena zamolili smo da platimo, i rekli su nam da se Ariana Grande pobrinula za račun! To je bilo tako kul, čak je i Orlandov sin rekao da je to strava” ispričala je Katy, dodajući da se ovim gestom pohvalila kod svih svojih prijatelja.

“To je jako profesionalan korak i jako sladak gest. Čak je i Orlando rekao, ‘čoveče, stvarno mnogo poštujem tu devojku, jako je dobra’ i zahvalni smo za ovo iskustvo” zaključuje Katy.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Preslatko: Lana Del Rey peva pesmu "Pete Davidson" Ariane Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.