Kuća u kojoj su Justin Bieber i Hailey boravili stavljena na prodaju!

Hailey i Justin Bieber mogu da iznajme i kupe praktično kakvu god kuću žele, zahvaljujući imperiji koju Justin poseduje, ali njih dvoje očigledno nisu bili zagrejani da za stalno kupe prelepu kuću u kojoj su boravili na početku veze, već je ta kuća sada stavljena na prodaju za 8,49 miliona dolara!

Hailey i Jus su navodno za ovu kuću davali 100 hiljada dolara mesečno, i u njoj su boravili tokom 2018. godine, ali Justin nije želeo da se vezuje za kuću dužim ugovorom već ju je plaćao mesečno kada je u njoj boravio. Ipak, to ne znači da ova kuća ne izgleda neverovatno, jer je izgrađena u španskom stilu i renovirana pre tri godine, a poseduje pet spavaćih soba i sedam kupatila!

Kad smo već kod bivšeg ljubavnog gnezda ovog para, Justin je odlučio da jučerašnji dan posveti Hailey na Instagramu objavivši nekoliko njenih slika uz opis: “Svaki dan se sve više zaljubljujem u tebe. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Bez tebe bih bio izgubljen” napisao je on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Selena Gomez: Taylor me je ubedila da pišem pesme o Justinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.