Gigi Hadid ima novog dečka, da li je konačno prebolela Zayna?

Gigi Hadid i Zayn Malik su bili u vezi četiri godine, a zvanično su raskinuli početkom januara, ne izjašnjavajući se zašto. Pratile su ih spekulacije i da su se više puta pomirili, međutim sada konačno deluje kao da je Gigi nastavila dalje, sa zvezdom emisije “Bachelorette”, Tylerom Cameronom.

Gigi i Tyler viđeni su na kuglanju, a nakon toga otišli su na večeru u poznati njujorški restoran “Soho House”, da bi potom produžili u Gigin stan. Delovali su srećno i definitivno kao više od prijatelja. Ovo nije prvi put da su oni viđeni zajedno, što definitivno podiže sumnje o njihovoj vezi.

Gigi se i dalje čuje sa Zaynom, ali ne namerava da se pomiri s njim. Navodno se složila sa Tylerom da će u vezi ići polako, a Zayn je svoju kuću u Sohou stavio na prodaju. Slučajnost ili ne?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Simon Cowell se izvinjava Zaynovim fanovima: "Na trenutak sam pomislio da sam član One Directiona"!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.