Gigi Hadid ostavila dečka posle samo dva meseca!

Nakon razlaza sa Zaynom Malikom, Gigi Hadid i dalje ne može da mu pronađe odgovarajuću alternativu. Iako se činilo da bi romansa sa Tylerom Cameron mogla da uspe, posle samo dva meseca postalo joj je jasno da ona sa rijaliti zvezdom neće uspeti da izgradi zajedničku budućnost.

“Oni su raskinuli pre par nedelja”, priča jedan izvor za E! News. “Želja za raskidom je bila obostrana, ali oni su i dalje u prijateljskim odnosima. Definitivno će se družiti, ali su odlučili da uspore kad je reč o romansi. Gigi često putuje, a Tyler se tek uselio u Njujork. On je hteo romansu, ali sad je ipak odlučio da pusti da im se odnosi ohlade.

Par je u vezu stupio negde od avgusta, a da su stvari išle ozbiljnim tokom govori to što je Gigi svog dečka već bila upoznala sa Taylor Swift i drugim svojim slavnim prijateljima. Takođe, Taylor je početkom septembra bio uz Gigi u Holandiji, gde je ona otišla na sahranu svoje bake.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Promenio mišljenje: Zayn spreman da zaprosi Gigi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.