Normani našla u Ariani inspiraciju i mentora za svoj novi album!

Pevačica Normani poslednjih godina oduševljava svojim glasom i harizmom, prvo u bendu “Fifth Harmony”, a sada i solo. Čak joj je i Beyonce odala priznanje jednom prilikom! Ali, kako izgleda, Normani sada treba pomoć pri novom albumu, a Ariana Grande je bila više nego srećna da pomogne.

Za “Rolling stone” magazin Normani kaže da je Ari bila više nego tu za nju i da je pričala često s njom o procesu pravljenja albuma. “Pitala sam je ‘Kako znaš kada ti je album definitivno gotov?’, a ona mi je rekla ‘Jednostavno znaš, osetiš to. Samo veruj svojim instinktima…”

Normani takođe kaže da je i Ariana imala svog udela u njenom albumu i da je sama napisala svoj deo, ali to ćemo tek videti, kao i da je uživala na turneji sa njom na kojoj je gostovala. “Ona je takva lopta energije i svetlosti”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  MTV EMA: Najviše nominacija za Arianu Grande, Billie Eilish sledi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.