Ariana Grande nabavila još dva psa, nazvala ih po junacima iz Harryja Pottera!

Ariana Grande je pravi ljubitelj životinja, a osim uobičajenih kućnih ljubimaca, ona se brine i o malom prasetu Piggy Smallz. Ipak, psi su njena prva i prava ljubav, a to se da primetiti s obzirom da pevačica ima čak sedam kučića, ali Ari se nije zaustavila čak ni na tom impresivnom broju, već je sada nabavila još dva preslatka psetanceta i nazvala ih po junacima svoje omiljene knjige!

Arianina generacija je odrasla na „Harry Potter“ fantastičnom serijalu knjiga i filmova, tako da je i Ari veliki fan svih junaka tog serijala i često se na društvenim mrežama time pohvali – Ari je ovoga puta spojila ljubav prema psima i Harryju Potteru tako što je prošle nedelje nabavila dva nova kučeta i nazvala ih Snape i Lily!

Ari se svojim novim parom štenaca pohvalila na Instagram Storyju, međutim, ovo nije prvi put da ona svog ljubimca nazove po junacima iz knjiga J. K. Rowling – ona je 2015. godine udomila psa kog je nazvala Sirius Black, a to ime vam je takođe poznato ako volite „Harryja Pottera“.

Pročitajte još  Hit za hitom: Pogledajte današnji nastup Ariane Grande na iHeartRadio festivalu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Ariana Grande nabavila još dva psa, nazvala ih po junacima iz Harryja Pottera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.