Camila Cabello uživala na koncertu Shawna Mendesa, obasula ga komplimentima!

Sve je više dokaza da se jedna od najvećih želja fanova ostvarila – a to je da veza Camile Cabello i Shawna Mendesa postaje i više nego stvarna, pogotovo što su se te glasine pojačale nakon snimanja spota za pesmu “Señorita”, a da to nije sve videli smo i da su oni zajedno proveli praznik prošle nedelje uz to da je Cam raskinula vezu sa Matthewom Husseyjem. Ipak, pevačica je i prethodno veče provela u Los Anđelesu i to na koncertu Shawna Mendesa!

Cam nije krila da je došla da uživa u šou, a sve to je podelila na svom storyju uz brojne komentare kojima je poručila koliko obožava Shawna. “Shawne, ne možeš biti neverovatniji. Vau,” napisala je ona na jedom od Instagram priča, a kasnije dodala: “Nestvaran si”. Da li je ovo samo jedna od potvrda da njih dvoje nisu samo prijatelji kao što su godinama tvrdili?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Milica je svoj kviz posvetila Shawnu Mendesu!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Camila Cabello uživala na koncertu Shawna Mendesa, obasula ga komplimentima!

  1. jedan story je bio dok je pjevao Why, a svi govore da je to pjesma napisana za nju. sumnjam da je to samo slucajnost, od cijelog koncerta bas Why da postavi, hmmm…? 😍🤔

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.