Camila Cabello priznaje: Udaljila sam se od Shawna pre nego što smo odlučili da snimimo “Senoritu”!

Camila Cabello ovih dana ne krije ništa od javnosti kada je njen ljubavni život u pitanju! Ona otkiva da pesma “Senorita” nije učinila samo da Shawn i ona uđu u ljubavnu vezu, već je pesma praktično spasila njihov odnos uopšte jer su se pre snimanja udaljili više nego ikada!

Kao što smo već pisali, Camila uopšte nije bila sigurna da li želi da snima “Senoritu” pa su se nekoliko meseci “jurili” sa tom idejom, ali osim toga, njih dvoje čak nisu bili prijatelji kao nekada u tom periodu! “Volim Shawna svim srcem i uvek ću ga voleti, znamo se predugo i uvek smo tu jedno za drugo, ali u tom periodu smo se udaljili, verovatno jer se više nismo toliko viđali. Bilo je zabavno što smo se opet povezali” priča ona.

Camila je ovih dana objavila i dve ljubavne pesme “Shameless” i “Liar”, a njena inspiracija buja upravo jer je zaljubljena: “Zaljubljenost budi u meni sve moguće slabosti. Sve ove stvari me otvaraju, više plačem, dovoljno je da pustim jednu pesmu da zaplačem. U dodiru sam sa svim svojim emocijama, strahom, srećom…” priznaje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #155 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.