Odličan je: Charlie Puth snimio svoju verziju hita Shawna Mendesa, “In My Blood”!

Kad zvezde gostuju na radio stanici BBC1, postoji lep običaj da tom prilikom snime i obradu neke svoje omiljene pesme. Ovog puta bio je red na Charlieja Putha koji je odabrao hit Shawna Mendesa.

On je za ovu priliku usporio pesmu, ukombinovao je sa klavirom i učinio još emotivnijom! Mislimo da bi se i Shawnu dopalo! Sem toga, Charlie je izveo i svoj hit “How Long”,

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Odličan je: Charlie Puth snimio svoju verziju hita Shawna Mendesa, “In My Blood”!

  1. OMG! Neverovatan je!!!! Inace, Famozo, molim vas pisite malo vise o Charlieju, jer je stvarno odlican i znam da nije toliko popularan kod nas ali postoj puno njegovh fanova koji bi zeleli da citaju o njemu! Hvala vam unapred!!

  2. NEVEROVATNO!!! Najbolji je! Inace, Famozo, da li bi ste mogli da malo vise pisete o Charlieju jer je on odlican pevac i znam da on bas i nije toliko popularan kod nas kao sto su Selena ili Ariana, ali takodje znam da ovde ima puno njegovih fanova koji bi voleli da citaju o njemu! Unaprd vam hvala puno!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.