Camila Cabello uživala na koncertu Shawna Mendesa, obasula ga komplimentima!

Sve je više dokaza da se jedna od najvećih želja fanova ostvarila – a to je da veza Camile Cabello i Shawna Mendesa postaje i više nego stvarna, pogotovo što su se te glasine pojačale nakon snimanja spota za pesmu “Señorita”, a da to nije sve videli smo i da su oni zajedno proveli praznik prošle nedelje uz to da je Cam raskinula vezu sa Matthewom Husseyjem. Ipak, pevačica je i prethodno veče provela u Los Anđelesu i to na koncertu Shawna Mendesa!

Cam nije krila da je došla da uživa u šou, a sve to je podelila na svom storyju uz brojne komentare kojima je poručila koliko obožava Shawna. “Shawne, ne možeš biti neverovatniji. Vau,” napisala je ona na jedom od Instagram priča, a kasnije dodala: “Nestvaran si”. Da li je ovo samo jedna od potvrda da njih dvoje nisu samo prijatelji kao što su godinama tvrdili?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Shawn Mendes: Fanovi odlepili za njegovom obradom 1D hita "Drag Me Down"! (video)

2 thoughts on “Camila Cabello uživala na koncertu Shawna Mendesa, obasula ga komplimentima!

  1. jedan story je bio dok je pjevao Why, a svi govore da je to pjesma napisana za nju. sumnjam da je to samo slucajnost, od cijelog koncerta bas Why da postavi, hmmm…? 😍🤔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.