Podrška LGBTQ populaciji: Little Mix predstavljaju remiks i novi spot “Bounce Back” sa Silk The Pink!

Little Mix su nedavno predstavile novi spot i singl pod nazivom “Bounce Back” u kome smo imali priliku da ih vidimo u fabuloznim izdanjima dok su obučene u stilu devedesetih i to u nekoliko različitih izdanja, ali to nije bilo dovoljno za devojke, jer su odlučile da nam predstave i remiks verziju pesme koja je dobila i spot koji je posvećen LGBTQ populaciji!

Devojke su ovaj spot snimile u saradnji sa Silk The Pink i svaka od članica grupe ima svoju “dvojnicu” sa kojom se ludo zabavila u toku čitavog videa koji je došao nakon saopštenja da će Jade biti jedan od gostujućih sudija u britanskoj verziji rijaliti šoua “RuPaul’s Drag Race”.

“Volim što je to umetnost, volim koliko je fanatično i zabavno, volim što možeš transformisati svoje telo u prelepu ženu,” prokomentarisala je Jade.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Little Mix

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Perrie Edwards usred požara: "Bio je to prokleti košmar!"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.