Ko je na čijoj strani? Poznate ličnosti zauzele strane u sukobu Taylor i Scootera!

Kakva drama! Taylor Swift i Scooter Braun su podigli ceo svet na noge svojim sukobom oko prava na Taylorinu muziku! Ukoliko niste upućeni, Famoza je prethodnih dana izveštavala o razlogu i posledicama celog sukoba i to možete pogledati u prethodnim vestima na portalu.

Svakog dana oglašava se sve više poznatih ličnosti i strane se polako zauzimaju. Do sada se oglasio Justin Bieber, Demi Lovato, Kendall Jenner kao i supruga Yael koji su stali na Scooterovu stranu, Ariana Grande za koju nije najjasnije koga podržava i da li uopšte želi da zauzima strane, a na Tayinoj strani su bile Katy Perry i Selena Gomez. Od tada se oglasilo još poznatih ličnosti, a svako od njih ima navodno najbolji razlog zašto staje na određenu stranu.

Ed Sheeran i Kelsea Ballerini na pitanje fanova šta misle o drami oboje kažu da su se čuli s Tay privatno i da neće ništa da komentarišu javno. Brendon Urie, pevač s kojim je Taylor snimila pesmu “ME!” je tokom jednog livestreama izvređao Scootera i rekao da je toksičan i potiče iz toksične industrije, kao i da mu je Taylorina izjava slomila srce.

Oglasila se i Halsey, u potpunosti na Taylorinoj strani “Taylor Swit je razlog zašto uvek insistiram da sama pišem svoju muziku…”

Iggy Azalea je takođe stala na Tayinu stranu: “Mislim iz onoga što vidim. Više je do toga što joj nisu dali pravo ni da se nagađa za svoju muziku kada je dala do znanja da želi da je kupi” kaže reperka.

Cara Delevigne takođe je stala uz Taylor, odgovorivši Justinu Bieberu na Instagram post: “Džentlmen? @hayleybieber @justinbieber mora da vam je jako dosadno. Provodi manje vremena zauzimajući se za muškarce, a više pokušavajući da razumeš žene i poštujući njihove validne reakcije. Kao oženjen čovek, trebalo bi da uzdižeš žene umesto što ih spuštaš čim se osetiš imalo ugroženo. Nisam sigurna da razumeš šta je izvinjenje. Ono o čemu @taylorswift priča je mnogo više od jedne slike i ti to znaš. Kao što kažeš, nisi pričao s njom godinama što znači da definitivno ne razumeš situaciju. Ja razumem. Odstupi iz ovoga i pokušaj da učiš. Trebalo bi svi da budemo na istoj strani. Kraj priče”.

Pročitajte još  Camila Cabello o posebnoj povezanosti sa Taylor Swift: Nas dve smo iste, uživamo da pričamo o ljubavi!

Model Martha Hunt je pružila Taylor podršku preko tvita:

Sia se kratko oglasila i podržala Scootera, a Todrick Hall je tvitovao o tome kako više ne radi sa Scooterom i kako je on jako loš čovek kome je jedino stalo do novca i sopstvenog ega.

Na čijoj ste vi strani i zašto? Pišite nam u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

6 thoughts on “Ko je na čijoj strani? Poznate ličnosti zauzele strane u sukobu Taylor i Scootera!

  1. Nisam ni na cijoj strani zato sto ne znam ko je ovde zapravo u pravu!
    Sa jedne strane je Taylor koja je pisala i snimala pesme godinama da bi na kraju prava na njenu umetnost kupila osoba koja ju je povredila a sa druge strane Scooter koji je to sve uradio legalno…
    Ko je zrtva tu, da li je ili nije Taylor imala sansu da kupi sva prava, da li je sve ovo organizovana zavera protiv nje, to sa sigurnoscu ne moze niko od nas ko nije blizak sa Taylor ili Scooter-om da kaze. Mediji pisu sta znaju, koliko je to tacno, ostaje da se vidi. 🙂

  2. Ja sam definitivno na strani Tay, jer mislim da uopste nije u redu da joj se tek tako oduzme muzika na kojoj je radila godinama. Stvarno sam bila zgrozena i iznenadjena kad sam cula o cemu se radi i nisam ocekivala ovako nesto od Scootera.

  3. Tay! Ja sam uz nju jer Tay I'ma pravo i slažem se s njom. Scotter je gad i loš čovjek. Tko je za Tay neka mi se pridruži! Ajmo Tay ti si naša svi swiftieji koji su pravi te jako vole zauvijek! 👏👍💙❤️😍☺️Ajmo Tay

  4. Taylor! Demi je samo mesec dana potpisana za Skutera. Mesec dana!! I ona nesto govori Todriku, a Skutera skoro i ne poznaje, sve zbog neopisive mrznje prema Taylor. Vec godinama to radi, a tvrdi da je 'feminista'. Ona je najgora osoba na ovom svetu. A sto se tice drame, mi Swiftieji necemo dozvoliti da ovo bude kao u 2016., zbog cega se Taylor povukla iz javnosti mesecima. Ovo je Lover era, era pozitive a tako ce i ostati!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.