K-pop grupa The Boyz želi u Beograd – glasajte!

Leto baš i nije period kad se zakazuje koncerti, ali stanje je poprilično uzbudljivo kad je reč o k-poperima! Naime, kako su nas oni obavestili, grupa The Boyz ide na turneju koja obuhvata Evropu, a na fanovima je da svojim glasovima odluče gde će oni doći! Ono što je jako lepo jeste da se na spisku gradova nalazi Beograd!

Zvanična anketa nalazi se ovde pa mi preporučujemo da posetite link i glasate! Od gradova iz regiona dostupan je samo Beograd, a Famoza će svakako kontaktirati nekog od organizatora ukoliko vi pokažete interesovanje. Mi smo i dalje na stanovištu da bi bilo koji k-pop koncert bio uspešan, pogotovu jer The Boyz sigurno nisu previše zahtevni!

Ova grupa na sceni je oko godinu i po dana, ima iza sebe tri mini albuma i nekoliko priznanja za najbolju ruki grupu 2018. godine.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/The Boyz

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “K-pop grupa The Boyz želi u Beograd – glasajte!

  1. Definitivno ovih dana! Daćemo sve od sebe da to bude za vikend. Ogroman problem je što svi imamo toliko obaveza iako bi smo najsrećniji na svetu bili da od Famoze može da se živi.

  2. Nadam se da nece doci, dovedite neke pametne a ne ove uzase. Selena, Justin, Tini, Kpop i slicni ne zasluzuju uopste da kroce na nas region!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.