Justin Bieber misli da Taylor Swift priča gluposti!

Justin Bieber i Taylor Swift će u ne tako bliskoj budućnosti proslaviti deceniju svog neprijateljstva, sudeći po tome što baš i ne rade puno da te stvari promene. Dok sa jedne strane Taylor nema nikakvu nameru da Justinu pruži šansu, on ponekad pruži ruku pomirenja, ali je onda izmakne novim napadom!

Justin Bieber neko vreme je pričao kako ne misli ništa loše o Taylor Swift, ali onda je pogoršao stvari kad je stao na stranu Scootera Brauna, rekavši da on nije učinio ništa loše time što je kupio sva prava na prvih šest albuma Taylor Swift. On se i sad uključio u diskusiju, a nakon što je Taylor objavila da joj Scooter brani da peva sopstvene pesme uživo. Za razliku od svih svojih slavnih kolega koje su se stavili na stranu Taylor ili makar ćute o svemu, on je odlučio da još jednom podrži Scootera!

Biebs je to učinio bez reči, time što je na svoj Instagram Story podelio vest sa TMZ-a gde se jasno navodi da Scooter ne može da spreči Taylor da peva čak i da to želi. Naravno, Taylorin tim demantovao je takve priče i čak dodao tvrdnju da njoj Scooter i njegova kompanija duguju višemilionsku cifru! Interesantno, druge zvezde kojima je menadžer Scooter Braun ćute, što uključuje i Demi Lovato odnosno Arianu Grande. Dok jedni ovo odmah tumače kao prećutnu podršku Scooteru, sasvim je moguće da devojke jednostavno smatraju da nemaju sve informacije o tome šta se zapravo dešava. Brojni stručnjaci prethodnih dana ponavljali su da to što Taylor Swift priča nema previše smisla, pa veruju da se iza svega krije nešto više, tako da nemamo jasnu sliku o svemu. Kao što smo već rekli ovaj sukob moraće da se reši razgovorom i dogovorom, a što pre dođe do toga, biće manje šteta na obe strane.

Pročitajte još  Jedini način da ostanu zajedno: Justin i Selena potpuno promenili taktiku!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Justin Bieber misli da Taylor Swift priča gluposti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.