Okružena prijateljima i fanovima: Pogledajte kako je Selena Gomez provela svoj odmor u Meksiku!

Selena Gomez je provela četiri dana u Punta Miti, Meksiko, sa prijateljima i rođakom Priscillom De Leon koja se sprema da se uda za svog dugogodišnjeg dečka i verenika, a sudeći po fotografijama i videima Selenita je i više nego uživala u društvu dragih osoba, a nema sumnje da joj je to najviše i trebalo nakon napornog rada na projektima i predstojećem albumu za koji kaže da je konačno završen!

“Grupa je provela dosta vremena na plaži i izletima,” otkrio je izvor za E! News. “Jednog dana iznajmili su terenska vozila i vozili kroz džunglu do vrha planine. Imali su najbolje vreme i vozili su u jednoj liniji sve do vrha, gde su pozirali za fotografije,” dodao je isti izvor. “Dosta su se opuštali na plaži na kojoj su postavljeni kreveti i serviran ručak. Devojke su sedele i zabavljale se, a u popodnevnim časovima su izašle iz kolibe na plaži i šetale po zalivu,” istakao je insajder.

“Jedan dan su izdvojili i za jednodnevni izlet po selu Sejulita koje je udaljeno 20 minuta od njihovog prebivališta. Kupovali su voće i domaće proizvode po štandovima,” otkrio je isti insajder. “Gledali su šešire, komade keramike i torbe koje su odneli kući. Selena je kupila korpice sa voćem svim svojim prijateljima, a nije odbijala ni fotografisanje sa fanovima, šetala je sa prijateljima i izgledala opušteno,” dodao je insajder za E! News. Kako isti izvori navode, Selena se nakon odmora vratila u Los Anđeles.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Krahs

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Daleko ispred svih: Selena i Ariana su najpopularnije glumice na internetu!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.