Olivia Holt otkriva: Ove godine sam svaki dan provela u studiju!Da li vam je palo na pamet da je Olivia Holt ovih šest meseci provela tako radno da je do studija „banula“ skoro svakoga dana? Ona to nije otkrila sve do sada!

Olivia trenutno glumi mnogo više nego što peva, ali fandomu nedostaje da čuje njenu muziku tako da je pravo vreme da Olivia nešto novo i predstavi. Ova zamisao nije neostvariva, sudeći po rečima Olivie! „Na društvenim mrežama i ne pokazujem baš šta radim, ali ove godine sam skoro svakog dana išla u studio, snimala i pisala pesme“ otkriva Olivia. „Uzbuđena sam da predstavim svoje nove priče svima koji će želeti sa mnom na ovo putovanje.“

Kad smo već kod putovanja u mislima, Olivia planira i prava putovanja tokom ovog leta – to će joj svakako doneti novu inspiraciju! „Stvarno želim da uživam u letu i da se viđam sa prijateljima, ne mogu samo poslovni život da forsiram, već se moram posvetiti i privatnom. Putovanja mi pomažu da budem još više radoznala i da slušam i posmatram stvari oko sebe“ kaže Olivia.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Olivia Holt

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Skromna Olivia Holt: Ništa ne prihvatam zdravo za gotovo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.