Sebastian Yatra: Sve je zbunio prsten koji sam dao Tini!

Martina Stoessel i Sebastian Yatra deluje veoma blisko, a nakon što su počeli da nose isto prstenje, glasine da su njih dvoje zajedno samo su se pojačale! Mladi muzičar pristao je da o tome govori za magazin Clarin, gde je objasnio šta se zaista dešava, ali i direktno odgovorio na pitanje jesu li njih dvoje zajedno.

“Priča o prstenju je jednostavnija nego što se čini”, kaže on. “Imao sam to prstenje koje mi je dao Robert, moj menadžer, zajedno sa svojom ženom. Jednog dana bio sam sa Tini, a ona je večito tražila da vidi to prstenje i tražila mi je jedan, pa sam joj ga i dao. To je znak naše bliskosti i prijateljstva”

On direktno kaže da njoj dvoje nisu u vezi, barem ne za sad. “Mi smo strava prijatelji. Volimo se, cenimo jedno drugo i poštujemo se. Mislim da je to prijateljstvo koje dugo može da potraje. Mnogo toga nam je zajedničkog, kao što je muzika, i taj san da stvaramo umetnost. Ona je sjajna glumica, voleo bih da učim od nje o tome. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo zajedno”, zaključuje on.

Pročitajte još  Tini Stoessel optužena za plagijat, oglasio se i član grupe čiju je pesmu "iskopirala"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Sebastian Yatra: Sve je zbunio prsten koji sam dao Tini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.