Mediji u ofanzivi: Jesu li Tini i Sebastián Yatra zaista zajedno?

Latinoamerički mediji mnogo vole da prave drame i romanse i koriste i najmanji detalj da izgrade neku priču! Martinu Stoessel oni tako odmah nakon raskida sa manekenom Pepeom Barrosom povezuju sa raznim momcima, ali čini se da između njen i Sebastiána Yatre zaista postoji nešto više od prijateljstva.

Glasine se samo pojačavaju nakon njihovog nastupa na festivalu Villa Maria u Cordobi prošlog vikenda, a nakon što su njih dvoje imali zajednički nastup. Svi obično ukazuju na ovaj video koji vidite ispod a gde je Sebastián ljubi, a onda joj pada u zagrljaj, pa izgledaju kao zaljubljen par!

Mediji su i pre toga pričali kako su njih dvoje zajedno, tako da ovakvo pokazivanje naklonosti samo doliva ulje na vatru! Mnogi veruju da među njima ničega da bi to do sad demantovali kao i da ne bi pravili ovakve scene koje samo dodatno stimulišu javnost da priča o njima!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Mediji u ofanzivi: Jesu li Tini i Sebastián Yatra zaista zajedno?

  1. kako se zove pjesma koju je stavila mariana na story kako tini plese jedna je vuelve a kako se zove druga? moze neko reci ako zna? hvalaa❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.