Reperka još jednom pokazala koliko ne voli Kardashiane, optužila Kim da laže!

Sukobi kod Kardashiana se nastavljaju, ovog puta između Kim Kardashian i mlade reperke Danielle Bregoli, poznatije kao Bhad Bhabie, koja je već imala priliku da sretne rijaliti zvezdu koja je kasnije tvrdila da je ne poznaje i da je nikada nije upoznala. Danielle nikada nije krila da nije prevelika obožavateljka familije Kardashian, što je odlučila da i ovog puta pokaže na Twitteru!

Magazin Paper je na svom Twitter nalogu podelio fotografiju Kim i Bhad Bhabie uz komentar: “Razmišljam mnogo o ovome.” Bhad Bhabie se nije suzdržavala da odgovori na ovu objavu Paper magazina uz komentar da “ja ne”, misleći da ne razmišlja uopšte o Kim ili njenoj porodici.

Fotografiju je inače postavila Bhad Bhabie na svoj Instagram profil, dok je jednom prilikom u intervjuu za TMZ pokazala da nije uopšte oduševljena slavnom porodicom. Ona je u tadašnjoj izjavi rekla mnogo loših stvari, a između ostalog je aludirala na to zašto je Kim lagala da je nije upoznala i ističe da se tada baš potrudila da bude fina prema Kim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Užas: Fotograf Ariane Grande i Kim Kardashian tražio manekenki golišave fotografije u zamenu za besplatno fotografisanje!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.