Novi rep skandal: Iggy Azalea ispolivana pićem na žurci Cardi B, koleginica od 15 godina htela da je bije!

Sukobi reperki su prilično česta pojava, a uvek su nekako vezani za Cardi B. Ipak, ona ovog puta nije uradila ništa loše, već je imala tu nesreću da se incident između Iggy Azalea i Bhad Bhabie desi baš na događaju koji je ona organizovala!

Iggy je tako objavila video sa žurke na kojoj vidimo da joj je deo kose dobrano mokar, a to je objasnila informacijom da ju je Bhad Bhabie polila vodom! Kao potpis videa, Iggy je napisala, “Devojčica je očigledno uznemirena zbog mene, da li je stvarno mislila da ću da se tučem sa detetom?” U ovom slučaju, Iggy govori istinu, jer dok je njoj 28 godina, Bhad Bhabie ima samo 15!

Iggy dodaje da joj ona sigurno neće pomagati da se proslavi. “Ona je svoje ime izgradila izigravajući budalu na televiziji i na netu, ali ja sam odrasla osoba”, kaže ona. “Neće da energiju trošim tukući se sa devojčicom u klubu. Mogu samo da se nasmejem. Srećno u karijeri – mlada si i jednog dana ćeš se setiti ovoga i osećaćeš se vrlo glupo.”

View this post on Instagram

first things first i’m the realest

A post shared by Bhad Bhabie (@bhadbhabie) on

Sa druge strane, Bhabie tvrdi da je Iggy ta koja ju je nonstop vređala, a da je i pored toga pokušala da joj priđe. Ipak, Iggy je odgovorila da uopšte nije imala nameru da započne razgovor s anjom. “Samo sam stojala i fotkala se. Onda sam osetila vodu na perici. Ona je kao onda pokušavala da me fizički napadne, ali je sve izgledalo tako lažno. Onda su je izveli napolje. Ja pre toga nisam ni primetila da je ona tu”, ističe slavna reperka.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Novi rep skandal: Iggy Azalea ispolivana pićem na žurci Cardi B, koleginica od 15 godina htela da je bije!

  1. OMG,15 godina…Klinka,bukvalno obicno dete a ide u klubove,repuje,bije se i izgleda najmanje 5 godina starije ako ne i vise.A da ne pricamo kako je njenim roditeljima!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.