Iskoristili na pravi način: Mac Miller ostavio ogroman novac porodici

Reper Mac Miller i nekadašnji dečko Ariane Grande, tragično je preminuo u septembru prošle godine kada se predozirao i iza sebe ostavio imovinu vrednu skoro 4.5 miliona dolara koju je prepisao svojim roditeljima i bratu, a Facebook je odlučio da objavi i zvanične podatke o tome.

Kako prenosi TMZ reper je ostavio imovinu vrednu preko 4 miliona dolara, uključujući tu i Facebook akcije, kojih je imao 200 u vrednosti od 32 hiljade dolara. TMZ još navodi da je Mac sigurno posedovao i imovinu kao što su automobili, umetnička dela ili kolekcije u drugim državama koja nije uključena u već navedenu vrednost od 4.5 miliona.

Mac je čitavu imovinu ostavio majci Karen Meyer, ocu Mark McCormicku i bratu Miller McCormicku koji su odlučili da otvore memorijalni fond u njegovu čast koja je prikupila čak milion dolara od donacija koje su namenjene za pomoć deci iz Macovog rodnog grada, Pitsburgha.

Pročitajte još  Našla snage: Ariana Grande odala počast Macu Milleru i pokazala koliko joj je teško

Autor. Famoza.net
Foto: Instagram/ Mac Miller

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Iskoristili na pravi način: Mac Miller ostavio ogroman novac porodici

  1. Jako lijepo od njih 😢.
    Iako je Mac umro prerano, i na tako tužan način 😭, ipak mislim da bi bio ponosan na svoje roditelje što su iskoristili njegov novac u dobre svrhe 🖤.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.