Zato što novac nije sve: Biebs odbio pet miliona dolara za pevanje na mitingu političke partije!

13745247_1753991881542074_335691521_n

Čak i za Justina Biebera, pet miliona dolara je ogroman novac, jer pevač toliko zaradi za pet ili šest velikih koncerata na svojoj “Purpose” turneji. Ipak, on je sad pokazao da jednostavno nije na prodaju.

Kako navodi prilično pouzdani TMZ, Jus ne samo da bi dobio ovako ogroman novac već bi to za njega bio jednostavan posao s obzirom da nastup ne bi trajao ni približno kao ostali koncerti. Ipak, on je odlučio da se ne meša u politiku.

Kako mediji prenose, žestoko protiv toga bio je i Scooter Braun koji podržava rivalsku političku partiju na čijem mitingu je nedavno odbila da nastupi Ariana Grande! Ako se pitate otkud ovoliko interesovanje političara, odgovor je da se u Americi spremaju predsednički izbori pa sve stranke pokušavaju da nekako na svoju stranu privuku mlade zvezde kako bi što više ljudi glasalo za njih!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Savršen je: Biebsu od uživanja važnije da pomogne povređenoj starici!

2 thoughts on “Zato što novac nije sve: Biebs odbio pet miliona dolara za pevanje na mitingu političke partije!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.