Grammy producent odgovorio Ariani: Laž je da ja ne želim da sarađujem!

Ariana Grande odustala je od toga da peva na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada, a sve nakon što joj producent šoua nije dozvoljavao da ona bira barem deo pesama koje će izvesti. Producent Ken Ehlrich se sad ponovo oglasio, a sudeći po njegovoj izjavi, on optužuje Arianu da širi neistine o njemu.

Govoreći za Rolling Stone, Ehrlich je objasnio, “Video sam njene tvitove i to što je rekla. Rekao bih da je to bilo iznenađenje”, ističe on. “Reći ću ovo, a ne žele da to kažem: Najviše mi smeta to što je rekla da nisam osoba koja želi da sarađuje. Ja razumem izvođače. Ja im ne govorim šta moraju da rade. Ja im nešto predložim, pa onda pokušavamo da nađemo kompromis.”

Ehrlich je tako optužio Arianu da laže, odnosno da sve njene priče kako je on insistirao na tome da ona ne sme da peva “7 Rings” nisu tačne! On je čak nudio Ariani da još jedno razgovaraju i da ona nastupi večeras, ali njoj očigledno tako nešto ne pada na pamet!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ari Grande završava godinu kao kraljica društvenih mreža, Sel ni među 50!

5 thoughts on “Grammy producent odgovorio Ariani: Laž je da ja ne želim da sarađujem!

  1. Izvinjavam se na smetnji,ali ovde sam samo da obavestim sve zainteresovane za Grammy nagrade veceras!
    Idite na sajt za live prenose, “First one live tv”-kada ste već ušli,izaberite državu,a država je USA,s obzirom na to da je američki kanal.Nakon toga izaberite CBS kanal,i prvi link ispod “CBS-WH #1”.Trenutno se emituje kosarkaska utakmica.
    Po našem vremenu,crveni tepih krece u 1H 11.02,a prava dodela oko 2h.❤️Nadajmo se da će naše omiljene zvezde osvojiti nešto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.