Zvanično je: Kayne West je milijarder!

Nakon Kylie Jenner koja je sa nepunih 22 godine postala najmlađa milijarderka na svetu, a i generalno u familiji Kardashian – Jenner, ostali članovi familije koji se bave modelingom, pevanjem ili drugim stvarima su bili daleko iza nje da postignu ovaj korak. Sada, posle nešto više od godinu dana, muž njene sestre Kim Kardashian, Kayne West je sada zvaično postao i milijarder i to drugi po redu u ovoj velikoj familiji!

Sa svojih 42 godine, reper je konačno zvanično proglašen milijarderom od strane moćnog i popularnog Forbes magazina koji tradicionalno objavljuje liste najmoćnijih i najbogatijih ljudi na planeti svake godine, a isto tako izveštava i ovakvim stvarima, odnosno kada neka slavna ličnost dođe do svoje prve milijarde. Kako navode Kayne ima imovinu vrednu 1,26 milijarde američkih dolara, međutim tek sada je priložio neophodnu dokumentaciju koja je objavljena u časopisu i daje uvid u reperovu kompaniju. Međutim, Kayne tvrdi da je odavno “prešišao” cifru od jedne milijarde i kaže da vrednost njegove imovine nije 1,26 milijardi, već još impresivnijih 3,3 milijarde dolara!

Reper je tražio od slavnog časopisa da ispravi ovu grešku, uz izjavu: “To nije milijarda. To je 3,3 milijarde dolara od kad niko u Forbesu ne zna da računa.” Sudeći po Forbesu, oni kažu da je Kanye bio izrazito besan zbog članka od prethodnog meseca, jer su oni pisali o Kylie Jenner ne pomenuvši ga. “Znate dobro šta radite. Igrate se sa mnom i više neću ležati i pozivati se na Isusa,” prokomentarisao je Kanye. Kako Forbes navodi, Kayneov brend Yeezy vredi čitavih 1.4 milijarde, 17 miliona dolara u gotivini i 35 miliona u zalihama, kao i da drži 81 milion u nekretninama, 21 milion u zemljištu i da njegova muzika vredi skoro čitavih 90 miliona. Međutim zbog obaveza koja ima da plati i nedostatka dokumentacije, Forbes je bio primoran da imovinu Kayne Westa proceni za oko 50 procenata manju – tačnije na 1,26 milijarde.

Pročitajte još  Kanye West klonirao Kim Kardashian za novu kampanju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kayne West

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.