Drakeu se neće dopasti: Nicki Minaj objavila spot za „Hard White“!

Sa Nicki Minaj nikad nije mirno! Pevačica nastavlja da promoviše svoj album „Queen“, i čini se da usput konstantno nalazi kolege koje će suptilno isprovocirati, pa je u njenom novom spotu za singl „Hard White“ vrlo očigledno da je ovoga puta Drake na udaru, pa čak i Grammy akademija!

Nicki se već dugo ne slaže baš sjajno sa reperom Drakeom, a s obzirom da je postalo popularno da se poruke šalju preko pesama i spotova, Nicki je kroz najnoviji spot „provukla“ škorpiona koji je polomljen u više delova, a oštro oko fanova je to primetilo i odmah ustanovilo da je to poruka za Drakea jer njegov aktuelni album nosi naziv „Scorpion“!

Nicki nije poštedela ni Grammy dodelu nagrada, jer je u jednom delu spota stavila i gramofon koji je inače simbol Grammyja, a to nije slučajnost jer je Nicki objavila svoj album u pravo vreme da bude nominovana za Grammy kategorije, ali ju je žiri ipak potpuno izignorisao. Pogledajte spot!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Slatka osveta: Miley planira da večeras izvređa Taylor i Nicki?

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Drakeu se neće dopasti: Nicki Minaj objavila spot za „Hard White“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.