Nove nevolje: Cardi B na sudu, optužena za prebijanje obožavaoca!

Nove nevolje: Cardi B na sudu, optužena za prebijanje obožavaoca!

Cardi B dobija ogromna priznanja za svoj rad u svetu muzike, ali sa druge strane, pravi i neverovatnu količinu problema! Ona je sad tako dobila tužbu zbog prebijanja sopstvenog obožavaoca. Izvesni Giovanni Arnold tvrdi da su Cardi i njen muž Offset poslali na njega tri telohranitelja iako je on samo hteo autogram.

Medicinski dokumenti kažu da je nesrećni Giovanni pretrpeo povrede lica, vrata i leđa, a on sad traži veliku sumu novca kao odštetu za sve što je preživeo. Američki zakoni kažu da neko može biti tužen samo ako lični primi tužbu, a nju je šokirana Cardi dobila ove nedelje dok je odlazila na jednu svečanost.

Kako se navodi, tužba je bila spremna od ranije, ali nije bila uručena iz poštovanja prema Cardi koja je tek bila postala majka. Cardi je prošle godine već bezbroj puta imala probleme sa zakonom jer je tukla striptizete u jednom noćnom klubu u Njujorku, a pokušala je i da napadne Nicki Minaj.

Pročitajte još  Potukle se Nicki Minaj i Cardi B, završilo se masnicom na oku! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Nove nevolje: Cardi B na sudu, optužena za prebijanje obožavaoca!

  1. Stvarno si radi probleme koje ne treba imati, a pogotovo jer je ovako slavna i poslije će vidjeti koliko će joj to utjecati na neke važna događaje u njenom životu, a posebno u karijeri

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.