Nove nevolje: Cardi B na sudu, optužena za prebijanje obožavaoca!

Nove nevolje: Cardi B na sudu, optužena za prebijanje obožavaoca!

Cardi B dobija ogromna priznanja za svoj rad u svetu muzike, ali sa druge strane, pravi i neverovatnu količinu problema! Ona je sad tako dobila tužbu zbog prebijanja sopstvenog obožavaoca. Izvesni Giovanni Arnold tvrdi da su Cardi i njen muž Offset poslali na njega tri telohranitelja iako je on samo hteo autogram.

Medicinski dokumenti kažu da je nesrećni Giovanni pretrpeo povrede lica, vrata i leđa, a on sad traži veliku sumu novca kao odštetu za sve što je preživeo. Američki zakoni kažu da neko može biti tužen samo ako lični primi tužbu, a nju je šokirana Cardi dobila ove nedelje dok je odlazila na jednu svečanost.

Kako se navodi, tužba je bila spremna od ranije, ali nije bila uručena iz poštovanja prema Cardi koja je tek bila postala majka. Cardi je prošle godine već bezbroj puta imala probleme sa zakonom jer je tukla striptizete u jednom noćnom klubu u Njujorku, a pokušala je i da napadne Nicki Minaj.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Potukle se Nicki Minaj i Cardi B, završilo se masnicom na oku! (video)

9 thoughts on “Nove nevolje: Cardi B na sudu, optužena za prebijanje obožavaoca!

  1. Famozo, da li mozda imate informaciju ko je najpopularniji zenski izvodjac na famozi?
    I koje najpopularniji posle MM

  2. Stvarno si radi probleme koje ne treba imati, a pogotovo jer je ovako slavna i poslije će vidjeti koliko će joj to utjecati na neke važna događaje u njenom životu, a posebno u karijeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.