Karol Sevilla: Spremam vam veliko iznenađenje!

Karol Sevilla završila je sa zimskim odmorom, pa je tako prošle noći imala svoj prvi nastup ove godine! Govoreći za argentinske medije pre samog šoua, ona je otkrila da ima velike planove za ovu godinu. Dok je neke spomenula, druga je odlučila da ostavi u tajnosti, barem za sad!

“Radim na mnogim projektima”, priča ona za El Marplatense i dodaje, “Kad god završim jedan projekat, otvore se nova vrata, a za umetnika je važno da pronađe prava vrata. Imam jedno veliko iznenađenje koje ću uskoro otkriti, što će vam otkriti koliko sam posvećena sebi sad kad sam solo izvođač. Zovu me da glumim u pozorištu i u serijama u Argentini i drugim zemljama.”

Karol će ove godine ići na turneju, ali u njenim planovima ne vidimo Evropu. “Idem na turneju po obali Argentine. Srećna sam jer nisam upoznala dovoljno ovaj deo sveta tokom ‘Soy Luna’ turneje. Sad imam priliku i da pričam sa ljudima i to mi se baš sviđa”, priča ona. Karol u planu ima i nastupe po drugim zemljama, a za sad su na spisku Brazil, Peru, Čile i Paragvaj.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Veliki potres: Karol Sevilla se sprema da napusti "Soy Lunu"?!

5 thoughts on “Karol Sevilla: Spremam vam veliko iznenađenje!

  1. Famozo da li bi mogli mali pisati o Valentini Zenere(Ambar iz soy lune)jer predpostavljam da vecina fanova soy lune želi da čuje neke novosti i njoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.