Cardi B tvrdi da je majka za uzor: Odbila sam milione za svoje dete!

Iako stalno nailazi na kritike jer noći provodi po striptiz klubovima, a bila je i hapšena zbog nasilničkog ponašanja, Cardi B zapravo tvrdi da je uzorna majka, pa to dokazuje pričom da je odbila milionsku cifru koju su joj nudili magazini da prvi objave fotku njene bebe.

“Ja i moj muž… Jednostavno ne želimo da pokazujemo svoju bebu sad. Nudili su mi milione za sliku bebe, ali nisam spremna za to sad”, priča ona za jednu radio stanicu i kaže kako je već žestoko kritikovala tabloide poput TMZ-ja koji su tajno slikali njenu bebicu.

Cardi ističe i da svoje dete štiti od javnosti jer sama ima jako loša iskustva sa raznim ludacima koji je spopadaju otkako se proslavila. Reperka čak ističe i da je platila detektiva koji traži sve one koji joj prete. “Dobila sam toliko užasnih tekstualnih poruka, da sam morala da iznajmim privatnog detektiva kako bi shvatio ko mi šalje sve te gluposti”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Može li da vidi u tome? Cardi B zasenila sve na Fashion Weeku u Parizu!

One thought on “Cardi B tvrdi da je majka za uzor: Odbila sam milione za svoje dete!

  1. ok,nije li ovo primjer normalne majke?Pa halooo ženo,dijete je vrijednije od svega na svijetu,hellooo ti si poromecena?Nis novo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.