Potukle se Nicki Minaj i Cardi B, završilo se masnicom na oku! (video)

Nedelja mode u Njujorku okupila je zvezde, ali se prošle noći dogodio i neviđen skandal, s ozbirom da su Cardi B i Nicki Minaj dopustile sebi da se potuku pred svima.

Doduše, kako svedoci navode, Nicki je tu najmanje kriva, jer je Cardi B ta koja joj je prišla i počela da viče na nju. Nicki je to iskulirala ne želeći incident, ali njena rivalka nije izdržala pa ju je gađala svojom cipelom na štiklu i pokušala da nasrne na nju. Policija nije pozvana, ali je mlađa od dve reperke ubrzo napustila mesto događaja sa svojim timom.

Kamere izgleda nisu uspele da zabeleže sve, jer je kasnije primećeno da Cardi B ima masnicu iznad levog oka koju je zadobila na spomenutom događaju, ali se ne zna od koga. Ona se kasnije oglasila i na Instagramu gde je vređala Nicki rečiam, “Svašta sam ti dopuštala. Vređala si me, lagala si me. Pretiš drugih izvođačima u industriji, rekla si im da ako sarađuje sa mnom, ti nećeš hteti više da radiš sa njima. Puštala sam ti sve, ali kad si počela da komentarišeš da nisam dovoljno dobra da budem majka svojoj bebi, prekipelo mi je! Mnogo sam radila da dospem ovde, i neću da mi neko uništava uspeh!”, poručila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande i Nicki Minaj odgovaraju na glasine: Mi obožavamo Kylie Jenner!

5 thoughts on “Potukle se Nicki Minaj i Cardi B, završilo se masnicom na oku! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.