Rep rečnik: Dečko Kylie Jenner srušio Arianu sa vrhe liste, ona mu čestitala psovanjem!

Reper Travis Scott kumio je i molio fanove da mu pomognu da konačno dođe na prvo mesto američke top liste sa pesmom “Sicko Mode”, a to mu je konačno i pošlo za rukom ove nedelje! Ipak, Ari je pokazala da nije nimalo ljuta, već mu je čestitala na “reperski” način – kroz psovke.

“Tako je*eno dobro, čestitam”, napisala je Ari kao komentar na Twitteru, a uskoro je Travis (kojeg mnogi znaju kao dečka Kylie Jenner) odgovorio sa teško prevodljivim komentarom, “U know blood gang s*it”. Ari je potom morala i da se brani od komentara Arianatora kojima nije jasno zašto mu ona čestita kad za razliku od njega nije moljakala da neko kupi i sluša njenu pesmu samo zbog prvog mesta.

Ipak, Ari se ponela vrlo zrelo pa je rekla, “Ako izvođač kojeg podržavaš bude toliko blizu prvog mesta i uradio je sve što je mogao i konačno je prvi, i ti bi slavila. To je jako uzbudljiv osećaj. Volim te.” Ari će inače skoro sigurno zadržati prvo mesto u Velikoj Britaniji gde rep nije ni izbliza toliko popularan.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kakva glasčina: Pogledajte i poslušajte kako Ari imitira Britney i Christinu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.