Sjajan nastup: Fandom uveren da je Shawn Mendes zasenio anđele Victoria’s Secreta!

Shawn Mendes bio je muzički gost na ovogodišnjem izdanju Victoria’s Secret Fashion Showa, a sudeći po reakciji fandoma, tamo se zaista odlično snašao tokom izvođenja svog hita, “Lost iN Japan”.

Čini se da je Shawn uživao kao nikad do sad, jer mu se sa lica nije skidao smeh, a u jednom momentu je čak i zastao kako bi držao ruke sa Winnie Harlow. Fandom sa druge strane uglavnom komentariše kako nisu ni primetili sve prelepe devojke, jer je Shawn bio u prvom planu!

Sem Shawna, ove godine nastupe su imali još Bebe Rexha, Rita Ora i Halsey, koja je običaju morala da isteruje pravdu, pa je držala lekciju organizatorima jer na sceni nije bilo transrodnih manekenki, odnosno onih koji su rođeni kao muškarci, a u međuvremenu su postali žene. No, fokusirajmo se na Shawna!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #95 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

5 thoughts on “Sjajan nastup: Fandom uveren da je Shawn Mendes zasenio anđele Victoria’s Secreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.