Travis Scott: Kylie Jenner je zatrudnela tri nedelja nakon što smo se upoznali, bio sam razočaran što ćemo dobiti ćerku!

Travis Scott: Kylie Jenner je zatrudnela tri nedelja nakon što smo se upoznali, bio sam razočaran što ćemo dobiti ćerku!

Travis Scott otvorio je dušu za magazin Rolling Stone, gde je po prvi put ozbiljnije pričao o svojoj porodici, odnosno devojci Kylie Jenner i bebi Stormi koju ima sa njom. Sudeći po onome što je priznao, reper je zaista bio maksimalno iskren i spreman da sa javnošću podeli neke krajnje interesantne činjenice!

Kad su mediji prvi put nagađali da je Kylie Jenner trudna, po računici ispalo bi da se to desilo bukvalno par dana nakon što je upoznala Travisa. Kako on potvrđuje, od dana kad je upoznao Kylie pa do momenta začeća, prošlo je tek tri nedelje! On ističe da im oboma to saznanje nije teško palo. “Osetili smo da je to nešto posebno, a o deci smo često pričali”, kaže on.

Travis ističe i da je bio nesrećan kad je saznao da će postati tata devojčice. “Ipak, posle vremena sam pomislio, ‘Čoveče, ovo može biti najbolja stvar koja mi se desila, a kad se ona rodila, bio sam presrećan. On najavljuje da i da će se uskoro oženiti sa Kylie. “To će se desiti uskoro. Moram da je zaprosim na neki neverovatan način”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Travis Scott

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Svaki dan druga priča: Kylie Jenner ipak nije sa Travisom Scottom, planira da se preseli u Njujork?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.