Šta je sa “Tini” CD-om u Hrvatskoj i dolaskom Martinine promo turneje? Razgovarali smo sa Universal Musicom!

ctfnrxpxeaal9yx

Famoza je za kratko vreme od svog osnivanja uspela da dođe do veoma važnih ljudi u muzičkoj industriji u Srbiji a novi razgovor uverio nas je da oni zaista žele da pomognu Tinistima.

Universal Music Serbia ispunio je želju Famoze i fandoma da se “Tini” CD prodaje u Srbiji, što je bio i najbolji dokaz da su oni na našoj strani. U razgovoru koji smo obavili u petak pričali smo o dve važne teme – pomoći hrvatskim Tinistima kao i novostima vezanim za Martininu promotivnu turneju koja je počela pre par dana.

Kad je reč o prodaji “Tini” albuma u Hrvatskoj (spominjemo samo Hrvatsku jer samo u njoj osim u Srbiji postoji Universal Music koji je njena izdavačka kuća), naš Universal poručuje Tinistima iz ove zemlje da će svakako nastaviti da ih ubeđuju kako bi prodaja tog diska bila pametna ideja jer on odlično prolazi u Srbiji kao i da nemaju puno vremena da to urade jer je album objavljen još odavno i neće zauvek biti aktivan. Kako nam je rečeno, do hrvatskog Universala nije lako doći jer oni trenutno prave veliku reorganizaciju posla pa im nabavka “Tini” CD-a baš i nije prioritet.

Kad je reč o Martininoj promo turneji, preneli smo sve što se dešavalo prethodnih dana a Universal Music Serbia uverava nas da će motriti na situaciju i da će reagovati ukoliko Martina pokaže bilo kakvu želju da ovu promociju ne svede samo na pet zemalja koje je za sad najavila. Svi se slažemo oko toga da moramo iskoristiti priliku ako nam se ona ukaže ali za sad ipak moramo čekati i videti da li ćemo je uopšte dobiti. I Universal i mi složili smo se da je narednih nedelja najvažnija aktivnosti naših Tinista s obzirom da je očigledno kako Tini i njeni roditelji koji joj i vode karijeru jako dobro reaguju na poruke koje im šalje fandom!

Pročitajte još  Novi uspesi: Tinista iz Srbije u Martininom videu, Mariana retvitovala čestitku Tiniste iz Hrvatske!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Šta je sa “Tini” CD-om u Hrvatskoj i dolaskom Martinine promo turneje? Razgovarali smo sa Universal Musicom!

 1. Oprostite Famozo, ali nisam baš shvatila.
  Hoće li se TINI Cd prodavati u Hrvatskoj ili ne?
  Jer stvarno bi rado imala taj album, a kako ste i sami napisali da Tini već snima novi album ili tako nešto….

  1. Mi se nadamo da hoće. Srpski Universal radi sve što može ali hrvatski Universal sam donosi odluke.

 2. Još uvek imamo šanse i trebamo to da iskoristimo?
  Trebamo da ih "bombardujemo" akcijama i raznim porukama. (Tini i njene roditelje) ?

  1. Slazem se u potpunosti s tb.Famoza kada izlazi nova epizoda famoze tv.Nadam se da cete mi odgovoriti

 3. Famoza, hvala vam puno za sve što činite za nas! Najbolji ste. Ja sam iz Hrvatske i veliki sam Tinista! Hvala vam za razumjevanje i za to što niste odustali od druge države jer ste postigli što ste željeli u svojoj! Najbolji ste na svijetuuuuuu!!!!!!!!!😘😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.