Famoza Fandom Awards: Tinisti u 2016. godini!

Iako su po brojnosti najmanji od svih sedam velikih fandoma koji su u izboru za fandom godine, Tinisti su nam tokom 2016. godine apsolutno potvrdili da sebe mogu nazvati megafandomom. Ovo podsećanje na njihove aktivnosti samo predstavlja način da to potvrdimo.

Kad bismo gledali broj akcija, Tinisti su ih napravili daleko više nego kad se saberu svi fandomi! Trocifren broj akcija širom regiona doprineo je tome da Martinina porodica ali i sama Martina više puta objave njihove videe na svojim Twitter profilima koje prate na stotine hiljada ljudi. Sem toga, Tinisti su nam svojom upornošću prosto motivisali da se borimo da se “Tini” CD prodaje u Srbiji što se i desilo prethodnog leta a što je primetila i Tini! Isto tako, slično su doživeli i Tinisti u Hrvatskoj ove jeseni.

Uspehom moramo smatrati i to što je jedan od organizatora iz Srbije pokušao da se izbori za njen koncert u okviru “Got Me Started” turneje ali kao što znamo, visoka cena i potreba da se koncert organizuje u Kombank areni predstavljali su preveliki rizik. Isto tako, u saradnji sa Universal Music Serbia pokušavali smo da dođemo do načina da Tini svoj album promoviše u Beogradu a što se zbog nemogućnosti da dođemo do kontakta njenog tima takođe pokazalo kao nemoguća misija. Ipak, do Tini smo došli sami a svih 18 pitanja na koje je odgovorila u intervjuu došlo je iz samog fandoma! Ovo je bio prvi put ikad da jedan fandom sa naših prostora dobije priliku da uradi ovakakav intervju i uopšte prvi kontakt jednog fandoma sa nekom zvezdom koja je veoma popularna u našim krajevima. Isto tako, Tinisti su jedini ove godine pravili okupljanja u Novom Sadu ali i Nišu i Kragujevcu

Kad sve to imamo u vidu, mislimo da je jasno da je Tinistima zaista mesto u ovom finalu! Čak i ako ne pobede, oni imaju sve razloge da 2016. godinu smatraju za daleko najbolju u svojoj kratkoj istoriji ali i da sebe zovu fandomom koji je najviše porastao u prethodnih 12 meseci!

Autor: Famoza.net
Foto: Tijana Lazarević

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Tinisti u 2016. godini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.