Nova šansa za Beliebere i Tiniste: Danas delimo “Purpose”, sutra “Tini”!

img_2038

“Purpose” je jedan od albuma koje možete kupiti u našoj prodavnici ali kao što smo obećali, to ne znači da ćemo prestati da ih delimo! Danas je druga prilika u septembru da dođete do ovog CD-a!

Pravila su slična kao i do sad: Danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Justina u tekstovima koje objavimo u toku dana na Famoza.net (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku) i objasnite njihovo značenje. Oba pojma sa objašnjenjem treba da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Justin Bieber CD”. Ko prvi pošalje oba pojma zajedno sa tačnim objašnjenjem, dobiće CD. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da CD zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije!

Naravno, u nedelju je dan konačno rezervisan za daleko najaktivniji fandom na našoj muzičkoj top list – Tiniste i V-lovere koji će imati priliku da osvoje još jedan “Tini” CD!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  JUSTIN BIEBER - Balkan

5 thoughts on “Nova šansa za Beliebere i Tiniste: Danas delimo “Purpose”, sutra “Tini”!

  1. Super ja ne ucestvujem,cekam ponovo Revival ako ce ga biti ?Srecno svima!

  2. Sada moram da citam biografiju o njemu da bih osvojila CD za BFF ali kk sve za nju ❤
    Hvala famozo na svemu mnogo vas volim svaka pohvala ?????

  3. TINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.