Srpski Tinisti i Famoza pomažu: “Tini” CD uskoro u Hrvatskoj!

IMG_0703

Famoza jeste portal iz Srbije ali trudimo se da vam pokažemo kako zaista ne pravimo razliku među vama u zavisnosti od toga gde živite. Jedan od načina da to pokažemo jeste što smo i zvanično zatražili da se “Tini” CD prodaje u Hrvatskoj i što je još važnije, imamo obećanje da će se to desiti!

Još od dana kad smo ubedili Universal Music Serbia da obezbede prodaju Tini CDa u Srbiji, zatražili smo i pomoć da oni stignu u Hrvatsku. Tad smo dobili obećanje da će to zaista biti urađeno pod uslovom da prodaja u Srbiji krene dobro. Kako su svi primerci CDa planuli u roku od 24 časa, ljudi iz Universala dali su se u akciju i sad čekamo njihove rezulate! Verujemo da im neće biti problem da objasne svojim kolegama iz Universal Music Hrvatska da bi se i u toj zemlji album odlično prodavao!

Naravno, obavestićemo vas šta se dešava u vezi toga i nećemo odustati dok se to ne desi! Nažalost, ne možemo puno toga da uradimo za ostale zemlje regiona jer u njima Universal Music ni ne posluje, što se uklapa u našu staru priču kako Crna Gora i BiH nisu posebno interesantna tržišta stranim zvezdama i njihovim kompanijama.

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Amerisa vam je spremila o kviz o svom idolu, Tini!

10 thoughts on “Srpski Tinisti i Famoza pomažu: “Tini” CD uskoro u Hrvatskoj!

 1. Hvala!!
  Puno hvala!
  Ako dođe u hrvatsku koliko će koštati?
  Milim kupit ću ga svakako, samo da se znam pripremiti 🙂 🙂 🙂

 2. Sramota stvarno ne mogu da vjerujem da misle da CG i BIH nisu dobra trzista…
  Dajem glavu da bi se rasprodali za manje od 10min…
  Molim vas Famozo pokusajte da ih ubjedite da se prodaju i u CG i u BIH
  Unaprijed Hvala!!!

 3. Lepo za Tiniste iz Hrvatcke.Ja sam nabavila svoj primerak.Toliko sam skakala od srece kada su mi ga doneli.Citav dan sam ga drzala u ruke.Gledala ga i slusala pesme.Nadam se da ce to imati u mogucnost Tinisti iz Hrvatcke.A vama Famozo najvise hvala sto ste nam omogucili da nabavimo Tinin CD i jako bili u Hrvatcku ili Crnu Goru.Dobro je da ne pravite razlike medju zemaljama i ako ste srpski portal.Do neba vam hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.